Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و برنامه چالش‌های فناوری و نوآوری با همکاری شرکت صنایع نانوتک آینده (صنتا)، فراخوان سرمایه‌گذاری طرح‌های برتر صنعت انرژی مبتنی بر فناوری‌نانو را اعلام کرده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و برنامه چالش‌های فناوری و نوآوری (InnoTEN) با همکاری شرکت صنایع نانوتک آینده (صنتا)، فراخوان سرمایه‌گذاری طرح‌های برتر صنعت انرژی مبتنی بر فناوری‌نانو را اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهلت ارسال طرح ۲۰ خردادماه ۱۴۰۱ خواهد بود.

فناوری نانو با ماهیت فرارشته‌ای خود، مرز‌های علوم مختلف را شکسته و زمینه را برای استفاده از نتایج و امکانات در اکثر حوزه‌های کاربردی در جهت افزایش کیفیت زندگی فراهم کرده است. از این رو، صنایع نانوتک آینده (صنتا) با حمایت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و همکاری برنامه چالش‌های فناوری و نوآوری (اینوتن) به دنبال حمایت از طرح‌های این حوزه با هدف تجاری‌سازی آن‌ها است.


حوزه انرژی
فناوری نانو کاربرد‌های زیادی با هدف به وجود آوردن منابع انرژی تمیزتر و کاراتر دارد و همچنین در زمینه مصرف انرژی نیز می‌تواند سامانه‌های مقرون به صرفه‌تری را ایجاد کند. بسیاری از این کاربرد‌ها ممکن است به صورت مستقیم فرآیند تبدیل انرژی را متاثر نکنند، ولی پتانسیل کاهش نیاز به سوخت‌های فسیلی و الکتریسته را دارند. تولید و مصرف انرژی بهینه (و درنتیجه عدم نیاز به انتقال انرژی در مسافت‌های زیاد) می‌تواند میزان ساخت و ساز، نگهداری و تعمیرات مورد نیاز در چرخه انرژی را کاهش دهد و در نتیجه هزینه انرژی مصرفی به شدت کاهش یابد. به طور کلی زمینه‌های مرتبط با کاربرد فناوری نانو در مبحث انرژی عبارتند از:

منابع انرژی مانند سلول‌های خورشیدی
تبدیل انرژی مانند نانوژنراتور‌ها
توزیع انرژی مانند ابررسانا‌ها
ذخیره سازی انرژی مانند باتری‌ها و ابرخازن‌ها
استفاده از انرژی

معیار‌های ارزیابی طرح‌ها

دستیابی به نمونه آزمایشگاهی کارآمد در محیطی که به محیط عملکرد واقعی شباهت دارد.
نمایش نمونه اولیه کارآمد در محیطی که به محیط واقعی شباهت دارد.
اثبات عملکرد نمونه اولیه واقعی
بررسی سیر پژوهشی و آزمون‌های مرتبط
عملیاتی‌بودن طرح پیشنهادی
برنامه اجرایی مشخص
هزینه اجرای طرح پیشنهادی
تسلط فنی اعضای تیم بر موضوع
پیشینه علمی و اجرایی
مقایسه جنبه نوآورانه طرح با آخرین ایده‌های مطرح در حوزه صنعتی مشابه

معیار نانویی


بر اساس تعریف استاندارد بین‌المللی ISO-TS ۱۸۱۱۰: ۲۰۱۵ و استاندارد ملی ۱۲۰۹۸ محصول فناوری نانو، محصولی است که کارکرد یا ویژگی آن مبتنی بر فناوری نانو بوده یا با فناوری نانو بهبودیافته باشد.

اعطای جایزه ۲۵ میلیون تومانی برای طرح برتر مورد پذیرش سرمایه‌گذاری صنتا و عقد قرارداد به‌منظور جذب سرمایه و همکاری با شرکت صنتا بخشی از جوایز و حمایت‌های این فراخوان است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فراخوان فناوری نانو سرمایه گذاری مبتنی بر فناوری نانو سرمایه گذاری انرژی مانند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۹۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند

 مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت های سالجاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

مصطفی صالحی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار گیرد، گفت: همگام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با بکارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود: طی سالهای گذشته بسیاری از دانشگاه های کشور گام های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشته اند و تلاش می شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم بیان کرد: در این راستا، پروژه های هدفگذاری شده در سالجاری با تمرکز بر بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش بینی رفتارهای پر خطرشان است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: چالش های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر باید برطرف کنیم و همه دانشگاهها مکمل همدیگر باشیم.

 ابراهیم نعیمی تصریح کرد: همه دانشگاه‌ها باید شورای سلامت و سبک زندگی را تشکیل داده و جریان سلامت در حوزه دانشجویی را پویا نگه دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند