Web Analytics Made Easy - Statcounter

‎علیرضا رزم‌حسینی در آیین امضای تفاهم‌نامه توسعه سرمایه‌گذاری اقتصاد مقاومتی با شرکت‌های برتر، با بیان این مطلب افزود: کشور را باید شرکت‌های بزرگ و برتر بسازند. این شرکت‌ها علاوه بر پشتیبانی از شرکت‌های کوچک و متوسط، توسعه متوازن را در کشور به وجود می‌آورند.
‎بهبود درآمد طبقه متوسط با  ورود شرکت‌های برتر  به عرصه توسعه سرمایه‌گذاری: ‎وی نتیجه ورود شرکت‌های بزرگ و برتر را به عرصه سرمایه‌گذاری در راستای اقتصاد مقاومتی، بهبود درآمد طبقه متوسط جامعه دانست و تصریح کرد: به فرموده مقام معظم رهبری، باید اقتصادی قوی داشته باشیم تا کشورمان قوی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدون اقتصاد قوی، در عرصه‌های دیگر (فرهنگی، اجتماعی و امنیتی) موفق نخواهیم شد.
‎۴۵۱ هزار  میلیارد تومان  موافقت‌نامه در  راستای طرح اقتصاد  مقاومتی  با  شرکت‌های  برتر: ‎وزیر صمت با اشاره به برگزاری دو مرحله مراسم امضای تفاهم‌نامه توسعه سرمایه‌گذاری اقتصاد مقاومتی با شرکت‌های برتر بیان کرد: ارزش موافقت‌نامه‌های منعقدشده در این دو مرحله ۴۵۱ هزار میلیارد تومان است و باید شرکت‌های بزرگ سرمایه‌های خود را در جهت اشتغال و افزایش تولید به کار بگیرند.
‎معرفی ۱۰۰ شرکت بزرگ و توانمند به‌عنوان هدف سرمایه‌گذاری‌های جدید: ‎رزم‌حسینی با اشاره به معرفی صد شرکت بزرگ و توانمند به‌عنوان هدف سرمایه‌گذاری‌های جدید اعلام کرد: این طرح به موفقیت نمی‌رسد، مگر اینکه همه ارکان حکومت در جهت توسعه اقتصادی و افزایش تولید پای کار بیایند.
‎حضور ارکان حکومت پشتیبانی برای طرح اقتصاد مقاومتی با شرکت‌های برتر: ‎وی در ادامه تصریح کرد: امروز توسعه اقتصاد و توسعه تولید نیاز به پشتیبانی حکومت دارد (نه‌تنها دولت) و به همین دلیل در آیین امضای تفاهم‌نامه‌ها، دستگاه قضا و استانداران به‌عنوان نماینده حاکمیت حضور دارند.
‎نباید مانع سرمایه‌گذاری شویم: ‎وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه معتقدم وزارت صمت باید یک وزارتخانه کوچک (خارج از بوروکراسی اداری) باشد، تصریح کرد: نباید مانع سرمایه‌گذاری شویم و سرمایه‌گذاران را به‌عنوان مجاهدان اقتصادی مورد حمایت قرار دهیم.
‎صدور بخش‌نامه‌های روان‌ساز حوزه تولید اولویت ماست: ‎رزم‌حسینی همچنین ادامه داد: در این مدت بخش‌نامه‌های خلق‌الساعه و شبانه صادر نشد و صدور بخش‌نامه‌های روان‌ساز حوزه تولید را در اولویت قرار داریم.
‎مزایده فعال‌سازی ۶۰۰۰ معدن راکد، فرصتی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید: ‎وی با اشاره به دیگر اقدامات انجام‌شده برای حمایت از ورود سرمایه‌گذاران به عرصه‌های تولید یادآوری کرد: شش هزار معدن را بعد از ۵۰ سال آزادسازی کردیم و از طریق مزایده طبق قانون با نظارت دستگاه‌های نظارتی در اختیار افراد دارای اهلیت و صلاحیت قرار خواهیم داد تا آنها را فعال کنند.
‎تحقق ۷۰‌درصدی ساخت داخل در حوزه لوازم خانگی: ‎وزیر صمت در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به توفیقات حوزه تولید گفت: در حوزه صنعت لوازم خانگی ۱۵ میلیون عدد در سال گذشته افزایش تولید داشتیم؛ ۷۰ درصد ساخت داخل افزایش یافته و ۵۰۰ واحد فعال در صنعت لوازم خانگی فعالیت می‌کنند که برخی از آنها به سمت سه‌شیفته‌شدن رفته‌اند. ‎رزم‌حسینی با بیان اینکه اقتصاد با ورود خط تولید، ماشین‌آلات، اجزا و قطعات تجهیزات به‌روز می‌شود، ادامه داد: از ۳۸ میلیارد دلار واردات در سال گذشته، ۲۶ میلیارد دلار کالاهای واسطه‌ای، خط تولید، مواد اولیه، اجزا و قطعات بودند.
‎۵.۵ میلیارد دلار  کاهش  واردات و  ۳.۵ میلیارد دلار ساخت داخل داشته‌ایم: ‎وی با اشاره به حمایت‌ها از ساخت داخل گفت: دوهزارو ۲۳۰ تعرفه وارداتی ممنوع شده است و ۵.۵ میلیارد دلار کاهش واردات و ۳.۵ میلیارد دلار ساخت داخل داشته‌ایم.
‎صدور کارت ویژه برای تسهیل فرایندهای اداری ۱۰۰ شرکت برتر: ‎وزیر صمت با بیان اینکه صادرکنندگان سال گذشته کشور را با ارزآوری خود اداره کرده‌اند، تأکید کرد: قوه قضائیه باید فرش قرمز برای فعالان اقتصادی، سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان پهن کند و می‌خواهیم برای صد شرکت برتر کارت ویژه صادر کنیم تا هر وقت ضرورت داشت، مسئولان را بدون بوروکراسی اداری ملاقات کنند.
‎همه ارکان حکومت موظف به توانمندسازی اقتصادی هستند: ‎رزم‌حسینی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم پرونده‌های قضائی کم شود، زندان‌ها خالی شود و جرائم امنیتی و اجتماعی نباشد باید اقتصادی قوی داشته باشیم، گفت: همه ارکان حکومت موظف به توانمندسازی اقتصادی هستند.
‎نباید بگذاریم مدیران جسور و شجاع ناامید شوند: ‎وی همچنین تصریح کرد: نباید بگذاریم مدیران جسور و شجاع ناامید شوند و باید این مدیران را تقویت کرد. نیاز به کار مداوم داریم و کشور را مدیران توانمند در کنار شرکت‌هایشان می‌سازند.
‎رسانه‌ها در جهت معرفی مجاهدان اقتصادی به مردم بکوشند: ‎وزیر صمت از اصحاب رسانه و صداوسیما خواست در راستای معرفی سرمایه‌گذاران، صنعتگران و تولیدکنندگان (این مجاهدان اقتصادی) به مردم بکوشند تا مردم و جوانان در این فضا ناامید نشوند.
‎ایجاد اشتغال ۱۲۴‌هزارنفری  در  بخش صنعت با وجود همه تحریم‌ها و کرونا: ‎رزم‌حسینی با اشاره به رشد صنعتی ۷.۵‌درصدی در شرایط تحریم و کرونا اضافه کرد: در همین شرایط توانستیم ۱۲۴ هزار شغل در بخش صنعت ایجاد کنیم.
‎به رقم یک میلیون میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در کشور می‌رسیم: ‎او همچنین تصریح کرد: اگر شرایط به همین منوال پیش برود، به رقم یک میلیون میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در کشور می‌رسیم که در همین امروز ارزش موافقت‌نامه‌های امضاشده ۱۱‌میلیاردو ۷۴۰ میلیون دلار است. ‎وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین بیان کرد: بسته مالی وزارت صمت خارج از شبکه بانکی شروع شده است.
‎ ضرورت برندسازی در صنایع برای حضور در بازارهای جهانی؛ اقدامات جدی وزارت صمت در بهبود فضای کسب‌وکار و توسعه سرمایه‌گذاری: معاون طرح و برنامه وزارت صمت، توسعه سرمایه‌گذاری و بهبود فضای کسب‌وکار را در جهت‌گیری مهم وزارت صمت در راستای حمایت از تولید اعلام کرد و گفت: یکی از نیازهای اقتصاد کشور و حوزه تولید، ایجاد شرکت‌های بین‌المللی و برندسازی جهانی است. سعید زرندی در آیین امضای تفاهم‌نامه توسعه سرمایه‌گذاری اقتصادی، مرحله دوم طرح «اقتصادی مقاومتی با شرکت‌های برتر»، با اشاره به شرایط اقتصادی کشور در دهه گذشته گفت: یکی از نکات مهمی که نیاز به برنامه‌ریزی و اصلاح نگاه دارد و مقام معظم رهبری نیز در ذیل مفهوم اقتصاد مقاومتی به آن اشاره کردند، موضوع تقویت میزان تولید است. معاون طرح و برنامه وزارت صمت یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های اقتصادی در دهه ۹۰ برای کشور را موضوع تورم بالای اقتصادی و اثرات زیاد آن اعلام کرد و افزود: وزارت صمت به‌عنوان یکی از مخاطبان اصلی در فرمایشات مقام معظم رهبری در مسائل اقتصادی، تدابیری جدی برای افزایش بهره‌وری اقتصادی کشور در حوزه تولید اتخاذ کرد و اقدامات مؤثری انجام داد.
زرندی در ادامه جهت‌گیری‌های اصلی وزارت صمت را در دو حوزه بهبود فضای کسب‌وکار و توسعه سرمایه‌گذاری اعلام و بیان کرد: در حوزه بهبود فضای کسب‌وکار، اقدامات خوبی انجام شده و با توجه به جلسات متعددی که در راستای رفع موانع و حل مشکلات حوزه تولید برگزار شده است، سعی کردیم تا جایی که اختیارات وزارتخانه اجازه می‌دهد، اقدامات مؤثری انجام دهیم که حذف بوروکراسی ناکارآمد اداری مهم‌ترین این اقدامات بود.
زرندی با بیان اینکه تدابیر وزارت صمت در ستاد اقتصادی دولت مصوب شده است، از انجام مکاتبات وزارت صمت با مجلس شورای اسلامی در راستای رفع موانع و مشکلات قانونی خبر داد و آنها را از جمله اقدامات وزارت صمت در حوزه بهبود فضای کسب‌وکار در بخش برون‌سازمانی عنوان کرد.
معاون طرح و برنامه در بخش دیگر صحبت‌های خود، وضعیت سرمایه‌گذاری و توسعه سرمایه در دهه گذشته را ضعیف‌تر از انتظارات و اهداف دانست و افزود: لازم است علاوه بر تلاش برای کاهش تورم، سرعت و میزان سرمایه‌گذاری در کشور نیز افزایش پیدا کند.
وی یکی از سیاست‌های وزارت صمت در سال ۹۹ و در سال جاری را رشد سرمایه‌گذاری در کشور اعلام و اظهار کرد: موضوعی که مقام معظم رهبری به‌عنوان منشأ تحول ذکر کردند، تولید است و لازم است تولید نوآور، فناورانه و دانش‌بنیان مرکز توجه قرار گیرد. تکمیل زنجیره ارزش افزوده، جلوگیری از خام‌فروشی و مدیریت ارزی مورد توجه وزارت صمت است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه استفاده  و بهره‌برداری از طرح تولید بدون کارخانه در راستای اجرای سیاست استفاده از ظرفیت‌های خالی در حوزه تولید، برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری خرد با مشارکت سازمان شهرک‌های صنعتی و توسعه صنعت ایران با استفاده از ظرفیت بنگاه‌های بزرگ اقتصادی را از دیگر سیاست‌های وزارت صمت در اجرای فرامین مقام معظم رهبری و تحقق شعار سال خواند.
زرندی در ادامه توضیحات خود، با استناد به مدل‌های موفق بین‌المللی و استفاده آنها در اقتصاد، این روش را مدل موفقی در راستای تشویق سرمایه‌گذاری در کشور دانست و هدف و نیاز کشور را ایجاد شرکت‌های بین‌المللی و برندسازی جهانی عنوان کرد.
زرندی در ادامه با توضیح اینکه در دومین گام طرح «اقتصاد مقاومتی با شرکت‌های برتر»، صد موضوع با سرمایه‌گذاری ۱۱.۵ میلیارد یورو با مشارکت شرکت‌های ملی صنایع مس ایران (سه میلیارد یورو سرمایه‌گذاری)‌، گروه صنعتی زر (دو میلیارد دلار سرمایه‌گذاری)‌، شرکت معدنی صنعتی گل‌گهر (پنج میلیارد یورو سرمایه‌گذاری)‌، شرکت ایران‌رادیاتور (۴۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری) و شرکت سنگ آهن گهرزمین (۱.۷ میلیارد یورو سرمایه‌گذاری) اجرا می‌شود، به ایجاد خط سبز و مشوق‌های ویژه برای این شرکت‌ها اشاره کرد.
گفتنی است مرحله اول این طرح در ۶۲ موضوع با سرمایه‌گذاری ۶.۱ میلیارد دلار و با مشارکت شرکت‌ ماشین‌سازی اراک، گروه معدنی و صنعتی چادرملو، شرکت نفت سپاهان، شرکت آلومینیوم المهدی و شرکت شیرین‌عسل در اسفند سال گذشته اجرا شد. 

منبع: روزنامه شرق

منبع: ساعت24

کلیدواژه: تفاهم نامه توسعه سرمایه گذاری اقتصاد اقتصاد مقاومتی با شرکت های برتر سرمایه گذاری در کشور بهبود فضای کسب وکار امضای تفاهم نامه مقام معظم رهبری ۵ میلیارد دلار سرمایه گذاران میلیارد تومان میلیارد یورو رزم حسینی وزارت صمت ارکان حکومت حوزه تولید ساخت داخل سال گذشته وزیر صمت نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۱۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور ۳۲ هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده ۱۵ تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

او با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، ۹ هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

او با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه داخلی و خارجی بر مبنای توانمندی‌های فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ناوگان اتوبوسرانی مشهد
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر